середа, 29 березня 2017 р.

Відкритий виховний захід

«Людина для добра приходить в світ і має лише добро творить!»- під таким девізом пройшов відкритий виховний захід в учнів 4 –А класу, яке підготували та провели: класовод Шмагайло І.С.,вчитель музики Мозгова Л.В. та вчитель хореографії Ярема О.В.
Мета: формувати в учнів моральні святині та істини, зокрема любов, доброту, милосердя, прагнення допомогти ближньому у скрутну хвилину; долати в собі негативні риси; пробуджувати інтерес до всього корисного, духовного; розвивати в учнів авторські здібності, естетичні смаки, виховувати бажання зігріти теплом свого серця навколишній світ, усіх і все, що в ньому є, повагу до батьків, друзів, уміння пробачати.








Всіх здружила пісня "Веселка".
  Повчальна сценка
"Не кидай друга у біді".
На святі лунали пісні про любов, добро та дружбу.Прозвучали вірші повчального характеру, загадки, прислів’я. Діти виконували запальні таночки, грали в сценках. 
Говорили про добро, щоб збагатити свої серця любов’ю до усього живого, щоб викоренити зі своїх душ зло, жорстокість, ненависть, адже тільки у світі добра панують любов, повага, мир, спокій.



Немає коментарів:

Дописати коментар